Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556129-4892.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0650-22470 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag på följande adress Sågmyrav. 14, 825 31, Iggesund.

Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröderna Perssons Traktorfirma Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Madelaine Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra renhållningsarbeten och därmed sammanhängande arbeten med traktorer och schaktmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.