Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son. Det finns flera bolag som liknar Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1970-06-25 så har Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son varit registrerat och sedan 1970-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son så kan man gör det genom att posta ett brev till Grottgränd 4 A, 824 30, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son så kan ni göra det på 0650-10857.

Bolaget skall utföra bilreparationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Hans Olof Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Johan Olof Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans Olof Lennart -Andersson, Johan Olof Fredrik .

Bilverkstads Aktiebolag Olov A. Andersson & Son har 556136-8969 som sitt organisationsnummer.