CHP Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter CHP Fastigheter AB. Det finns flera verksamheter som liknar CHP Fastigheter AB i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CHP Fastigheter AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1970-07-21 så har CHP Fastigheter AB varit registrerat. Idag är CHP Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med CHP Fastigheter AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordenholm, 824 93, Hudiksvall. Vi ni istället prata med CHP Fastigheter AB så kan ni göra det på 0650-560012.

Bolaget ska till föremål för sin verksamhet att utföra fastighetsförvaltning, handel med värdepapper jämte annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bryngelsson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hjördis Cecilia som är född 1950 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

CHP Fastigheter AB har 556137-6376 som sitt organisationsnummer.