Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-04. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas.

Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bediva lanthandel samt försäljning av drivmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-744022.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Lars Åke -Eriksson, Per Lennart.

De som är på något sätt har med Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) är Eriksson, Per Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Stamnäs Lanthandel Aktiebolag (Ica Nära) har 556143-1361 som sitt organisationsnummer.