Enström-Kort Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Enström-Kort Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Enström-Kort Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Enström-Kort Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Enström-Kort Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-10-25. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Enström-Kort Aktiebolag ska trivas.

Enström-Kort Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet, huvudsakligen försäljning av kort och bonader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enström-Kort Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Enström-Kort Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Enström-Kort Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-31109.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Enström, Sven Gunnar.

De som är på något sätt har med Enström-Kort Aktiebolag är Enström, Sven Gunnar som är född 1918 och har titeln VD, Enström, Sven Gunnar som är född 1918 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanfridsson, Eva Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanfridsson, Lars Torgil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisor, BROMAN & WALLBERG REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Enström-Kort Aktiebolag har 556152-4462 som sitt organisationsnummer.