Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra bärgningsuppdrag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1972-01-25 så skapades Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag har haft det sedan 2005-11-03.

Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556157-2016 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-16801 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bärgningstjänst i Hudiksvall Aktiebolag är Yngvesson, Kjell Erik Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Alice Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .