Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation)

Gävleborgs län

Information

Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1973-01-25. Men sedan 1973-01-01 så har Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Malsta 425, 824 94, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-14609.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) och det är följande personer, Dahlén, Jan Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Maud Annika som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkan Dahlén Förvaltning AB (Fina Bensinstation) är 556175-4465.