Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1974-05-13. Men sedan 1974-01-01 så har Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Köpmang. 17, 820 60, Delsbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0653-10075.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av maskiner och plåtartiklar, förvaltning av fastigheter, handel med antika samlarföremål, värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Carola som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karlssons Mekaniska Verkstad i Delsbo Aktiebolag är 556187-3844.