Connect Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Connect Hudiksvall AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Connect Hudiksvall AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Connect Hudiksvall AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Connect Hudiksvall AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Connect Hudiksvall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Håstaholmen , 824 42, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-17060.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Connect Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat.

Connect Hudiksvall AB har idag 556190-7188 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Connect Hudiksvall AB

Bolaget skall bedriva försäljning av fästelement, hydraulik, verktyg, skogstillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Connect Hudiksvall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Bo Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Bo Ingvar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisorssuppleant, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .