Dellenglass Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning från bil av produkter av Hemglass (djupfryst), ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dellenglass Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Dellenglass Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1975-12-22 så skapades Dellenglass Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dellenglass Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dellenglass Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556191-1297 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Dellenglass Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Dellenglass Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0653-10590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dellenglass Aktiebolag är Fredriksson, Jan Erik Torvald som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Ingrid Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Kerstin Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .