Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Forsav., 825 30, Iggesund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-20650.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag har idag 556192-3219 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag

Bolaget skall utföra arbeten med mobilkranar samt uthyra och försälja maskiner inom industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kran & Maskin i Iggesund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .