Grimbo Skog Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Grimbo Skog Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Grimbo Skog Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franck, Lars Olof Anders som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Franck, Anna Bodil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grimbo Skog Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grimbo Skog Aktiebolag på telefon 0650-14735.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, handel med avverkningsrätter, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grimbo Skog Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Grimbo Skog Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grimbo Skog Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Grimbo Skog Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grimbo Skog Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Grimbo Skog Aktiebolag har 556224-2312 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.