Bjuråkers Bild Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bjuråkers Bild Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Bjuråkers Bild Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergquist, Bror Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Carin Walborg som är född 1924 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bjuråkers Bild Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bjuråkers Bild Aktiebolag på telefon 0653-15217.

Bolaget skall bedriva extern verksamhet av tryckalster, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bjuråkers Bild Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bjuråkers Bild Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bjuråkers Bild Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bjuråkers Bild Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bjuråkers Bild Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bjuråkers Bild Aktiebolag har 556225-9886 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.