Sjölins Smide AB (Smidesverkstad)

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva bearbetning och montering av stål- och järnämnen för byggkonstruktioner samt smidesverkstad, kapital- och värdepappersförvaltning samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1983-05-16 så skapades Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) och företaget är har F-skattsedel Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) har haft det sedan 2001-01-29.

Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556229-1004 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) så går det att nå dem via telefon på 0650-24400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjölins Smide AB (Smidesverkstad) är Jonasson, Jonas Ulrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogstag, Sven Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hed, Lars Rune som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .