Iggesund Tools Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556231-8682 är organisationsnummer för bolaget Iggesund Tools Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Iggesund Tools Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Iggesund Tools Aktiebolag finns i.

Iggesund Tools Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-07-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Iggesund Tools Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Iggesund Tools Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Iggesund Tools Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brännström, Karl Ivar Mikael -Näsman, Lars Eyolf -Rahmström, Nils Björn Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Iggesund Tools Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-29100 eller genom brev på följande adress:
Forsav., 825 30, Iggesund

Bolaget skall bedriva industriell verksamhet inom verkstadsbranschen främst genom tillverkning och marknadsföring av produkter med anknytning till skogsindustribranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Iggesund Tools Aktiebolag och det är Bäcklund, Nils Torbjörn som är född 1959 och har titeln Extern VD, Näsman, Lars Eyolf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brännström, Karl Ivar Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, John Lars Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Rahmström, Nils Björn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohjort, Sivert Denny som är född 1953 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPalmlöf, Stig Kenth Olof som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor