Hebema Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556235-4380 är organisationsnummer för företaget Hebema Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hebema Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Hebema Aktiebolag finns i.

Hebema Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-12-29 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hebema Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hebema Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hebema Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bennmarker, John Henrik -Bennmarker, John Olov Harald

Vill ni komma i kontakt med Hebema Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-37700 eller genom brev på följande adress:
LUNDVÄGEN 80, 820 65, Forsa

Bolaget ska bedriva handel och förvaltning med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hebema Aktiebolag och det är Bennmarker, John Olov Harald som är född 1948 och har titeln VD, Bennmarker, John Olov Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennmarker, John Henrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,