TH Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

TH Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I TH Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorsell, Dan Ingvar som är född 1949 och har titeln VD, Thorsell, Dan Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Agneta Katarina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TH Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TH Åkeri Aktiebolag på telefon 0650-33440.

Bolaget skall driva åkeriverksamhet, gräv och last entreprenad och uthyrning av husvagnar.

Idag är TH Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TH Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TH Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TH Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TH Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

TH Åkeri Aktiebolag har 556240-8848 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.