Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ström, Anders Karl-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Karl Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Britt Inger Anette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ström Åslund, Maria Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Edling, Inger Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag på telefon 0650-17550.

Bolaget skall bedriva tandvård, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tandläkarna Ström och Jonsson Aktiebolag har 556241-9100 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.