Severins i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Severins i Hudiksvall Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Severins i Hudiksvall Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1984-11-12 så har Severins i Hudiksvall Aktiebolag varit registrerat. Idag är Severins i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Severins i Hudiksvall Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Severins i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det på 010-4585526.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Ingvar Michael som är född 1959 och har titeln VD, Andersson, Ingvar Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bülow, Anders Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Starud, Helge Claes-Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Libell, Sten Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Severins i Hudiksvall Aktiebolag har 556251-7622 som sitt organisationsnummer.