Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av lägenheter ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1985-05-08 så skapades Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556258-5959 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB så går det att nå dem via telefon på 0650-17470 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderqvist Fastigheter i Hudiksvall AB är Söderqvist, Åke som är född 1934 och har titeln VD, Söderqvist, Åke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jern, Ann-Kristin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, .