Delsbohallen AB (Ica Supermarket)

Gävleborgs län

Information

556260-7605 är organisationsnummer för verksamheten Delsbohallen AB (Ica Supermarket). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Delsbohallen AB (Ica Supermarket) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Delsbohallen AB (Ica Supermarket) finns i.

Delsbohallen AB (Ica Supermarket) har varit registrerat sedan 1985-05-30 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Delsbohallen AB (Ica Supermarket) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Delsbohallen AB (Ica Supermarket) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Delsbohallen AB (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Karin Ingegerd -Eriksson, Tina Birgitta -Eriksson, Ylva Charlotte -Eriksson, Åse Katarina

Vill ni komma i kontakt med Delsbohallen AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det på telefon genom 0653-16810 eller genom brev på följande adress:
Edev. 5, 820 60, Delsbo

Bolaget har till föremål fär sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror, handel med bär, äga och förvalta fast och lös egendom, äga förvalta och bedriva handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Delsbohallen AB (Ica Supermarket) och det är Eriksson, Karin Ingegerd som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Tina Birgitta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ylva Charlotte som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Åse Katarina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor