Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB. Det finns flera bolag som liknar Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1985-08-16 så har Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Älgered Åvik, 820 70, Bergsjö. Vi ni istället prata med Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB så kan ni göra det på 0650-12077.

Bolaget skall bedriva journalistik, kulturproduktion och konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kindstrand, Eva Gunilla som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Pär Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, Edling, Inger Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Gunilla Kindstrand Kultur och Struktur AB har 556261-8396 som sitt organisationsnummer.