JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1986-02-21 så har JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hyggesv. 5, 824 34, Hudiksvall. Vi ni istället prata med JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det på 0650-18825.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom sport och fritids- branschen samt agenturverksamhet för sport och konfektions- artiklar, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersen, Per Johan som är född 1964 och har titeln VD, Andersen, Per Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Rune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Johan Olof Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln RevisorWennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersen, Per Johan .

JO Sport i Hudiksvall Aktiebolag har 556273-2726 som sitt organisationsnummer.