Delsbo Tak Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556275-6188 är organisationsnummer för verksamheten Delsbo Tak Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Delsbo Tak Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Delsbo Tak Aktiebolag finns i.

Delsbo Tak Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-08 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Delsbo Tak Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Delsbo Tak Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Delsbo Tak Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Delsbo Tak Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0653-10800 eller genom brev på följande adress:
Håknorrbo, 820 60, Delsbo

Bolaget skall utföra taktäckningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Delsbo Tak Aktiebolag och det är Persson, Erik Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,