Björn Lundén Information Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Björn Lundén Information Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Björn Lundén Information Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Björn Lundén Information Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556293-9982.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0650-541400 alternativt besöka eller skicka post till Björn Lundén Information Aktiebolag på följande adress Näsviksv. 23, 820 64, Näsviken.

Björn Lundén Information Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Björn Lundén Information Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Lundén, Björn Ingemar Christopher som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Engelbrekts, Lars Olof Evald som är född 1951 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kursverksamhet, utgivning av böcker och informationsmaterial, försäljning av datorprogram och därtill hörande service- och supportverksamhet, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.