Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Mats Clas-Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, John Anders Göran som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag på telefon 0650-15828.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt försäljning av bröd, kaffe, läskedrycker och konfektyr genom automater, handel med ädelmetaller, försäljning av redskap och övriga varor och tillbehör till travsporten, förvaltning, försäljning, uthyrning, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar, samt äga och förvalta fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Mats Johanssons restauranger i Haga Aktiebolag har 556300-1055 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.