Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB

Gävleborgs län

Information

Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB är ett företag som finns i Hudiksvall. I Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mohlin, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenholm, Catrin Anita som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB på telefon 0736-447898.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kunskapsförmedlingen Regnbågen AB har 556305-4781 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.