Olasgården Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556309-5768 är organisationsnummer för verksamheten Olasgården Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olasgården Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Olasgården Aktiebolag finns i.

Olasgården Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-03 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olasgården Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Olasgården Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Olasgården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Odgaard, Annika Elisabeth Maria -Sundberg, Claes Robert

Vill ni komma i kontakt med Olasgården Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0653-77066 eller genom brev på följande adress:
Movikens Herrgård 205, 820 62, Bjuråker

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler och därtill hörande tjänster, uthyrning av kamerala och administrativa tjänster, vård enligt socialtjänstlagen, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Olasgården Aktiebolag och det är Sundberg, Claes Robert som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Odgaard, Annika Elisabeth Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,