Redovisningshuset i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Redovisningshuset i Hudiksvall AB. Det finns flera bolag som liknar Redovisningshuset i Hudiksvall AB i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Redovisningshuset i Hudiksvall AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1988-05-26 så har Redovisningshuset i Hudiksvall AB varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Redovisningshuset i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Redovisningshuset i Hudiksvall AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sundsesplanaden 2, 824 30, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Redovisningshuset i Hudiksvall AB så kan ni göra det på 0650-99630.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom redovisning och beskattning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stenberg, Annika Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Jan Fredrik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Redovisningshuset i Hudiksvall AB har 556325-4076 som sitt organisationsnummer.