Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556329-1300 är organisationsnummer för verksamheten Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag finns i.

Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-24 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-25055 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom teknik och marknadsföring, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bohman Information i Hudiksvall Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,