X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frisk, Lars Gösta som är född 1950 och har titeln VD, Frisk, Lars Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Hillevi Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag på telefon 0650-20001.

Bolaget skall utföra installation och service inom elbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

X-Elektrikern i Njutånger Aktiebolag har 556336-0063 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.