Husö Fastighets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, äga, förvalta och idka handel med bostäder, industrilokaler och kontorslokaler, mark och värdehandlingar samt byggverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husö Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Husö Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1989-02-24 så skapades Husö Fastighets Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Husö Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Husö Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556345-3538 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Husö Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Husö Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-10505 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Skogkvist, Alf Greger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husö Fastighets Aktiebolag är Skogkvist, Alf Greger som är född 1946 och har titeln VD, Skogkvist, Alf Greger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogkvist, Carl Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogkvist, Elin Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogkvist, Karin Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .