I T Ekonomi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556347-8196 är organisationsnummer för företaget I T Ekonomi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I T Ekonomi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som I T Ekonomi Aktiebolag finns i.

I T Ekonomi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för I T Ekonomi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

I T Ekonomi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för I T Ekonomi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med I T Ekonomi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
JAKTSTIGEN 7, 824 52, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mäkleri och försäkrings ärenden, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt handel med ädelmetaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med I T Ekonomi Aktiebolag och det är Thuresson, Ture Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,