Berglunds Båt & Motor Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Berglunds Båt & Motor Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Berglunds Båt & Motor Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berglunds Båt & Motor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Berglunds Båt & Motor Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Berglunds Båt & Motor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Godsg. 30, 824 50, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-10685.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Berglunds Båt & Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berglunds Båt & Motor Aktiebolag har idag 556352-2274 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för Berglunds Båt & Motor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fritidsbåtar och snöskotrar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Berglunds Båt & Motor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Mats Arne som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Gun Margareta Helgesdotter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Jim Stefan som är född 1986 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .