Gunnar Sveden konsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556355-8625 är organisationsnummer för bolaget Gunnar Sveden konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Sveden konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Gunnar Sveden konsult Aktiebolag finns i.

Gunnar Sveden konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Sveden konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Gunnar Sveden konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gunnar Sveden konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Sveden konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-93955 eller genom brev på följande adress:
Rönningev. 7, 824 34, Hudiksvall

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom administrativa tjänster, äga, förvalta och hyra ut fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Sveden konsult Aktiebolag och det är Svedén, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln VD, Svedén, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Lena Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,