KåeN Måleri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

KåeN Måleri Aktiebolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I KåeN Måleri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Kjell Robert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inger Mariann Agneta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisorssuppleant, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KåeN Måleri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KåeN Måleri Aktiebolag på telefon 010-2240748.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet inom byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KåeN Måleri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KåeN Måleri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KåeN Måleri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KåeN Måleri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KåeN Måleri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KåeN Måleri Aktiebolag har 556361-0871 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.