Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-21. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag ska trivas.

Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med rotfrukter och grönsaker, skog- och jordbruksrörelse, legokörningar med motorfordon, köp och försäljning av aktier, obligationer och värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-25350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag är Andersson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolin, Barbro Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Anderssons Potatis i Hög Aktiebolag har 556367-3952 som sitt organisationsnummer.