XYZ Trading Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

XYZ Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som XYZ Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

XYZ Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

XYZ Trading Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-09-18. Men sedan 1990-01-01 så har XYZ Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västtjär 137, 825 93, Njutånger. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på XYZ Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-71065.

Hudiksvall arbetar för att företag som XYZ Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för XYZ Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av lantbruks- och industrimaskiner, försäljning av reservdelar samt utföra verkstadsarbeten i anslutning härtill, förvaltning, försäljning, uthyrning, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för XYZ Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stefansson, Peter Olof -Stefansson, Pär Johan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till XYZ Trading Aktiebolag och det är följande personer, Stefansson, Peter Olof som är född 1972 och har titeln VD, Stefansson, Peter Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Ulf Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stefansson, Pär Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för XYZ Trading Aktiebolag är 556367-7961.