HIRCUS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556372-8129 är organisationsnummer för verksamheten HIRCUS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HIRCUS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som HIRCUS Aktiebolag finns i.

HIRCUS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-11 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HIRCUS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

HIRCUS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HIRCUS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HIRCUS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Djupa 4321, 823 93, Segersta

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom företagsekonomi, dels äga och förvalta aktier och fast egendom, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HIRCUS Aktiebolag och det är Östlund, Lars Christer som är född 1949 och har titeln VD, Östlund, Lars Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Harriet Irene som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,