KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Könberg, Kennet Olov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag på telefon 0650-94950.

Bolaget skall driva försäljning av blommor och trädgårdsprodukter samt fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KJELLES BLOM- OCH FRITIDSMARKNAD I HUDIKSVALL Aktiebolag har 556373-9431 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.