Näsviken Schakttjänst Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-15. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Näsviken Schakttjänst Aktiebolag ska trivas.

Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-12-18. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktentreprenad, åkerirörelse, äga och förvalta fast egendom samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Näsviken Schakttjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Näsviken Schakttjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-30768.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Näsviken Schakttjänst Aktiebolag är Hildingsson, Karl Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildingsson, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Näsviken Schakttjänst Aktiebolag har 556375-9199 som sitt organisationsnummer.