Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer, reparationer, detaljhandel med hushållsmaskiner och handverktyg samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1990-01-22 så skapades Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556379-0574 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-543412 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sören Lars-Erik -Frisk Andersson, Karin Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sören Anderssons El i Delsbo Aktiebolag är Andersson, Sören Lars-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk Andersson, Karin Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .