Eihlands Skogstransporter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och transporter av skogsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eihlands Skogstransporter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Eihlands Skogstransporter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1990-01-19 så skapades Eihlands Skogstransporter Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Eihlands Skogstransporter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Eihlands Skogstransporter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556384-2367 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Eihlands Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Eihlands Skogstransporter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-30646 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eihlands Skogstransporter Aktiebolag är Eihland, Rolf Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eihland, Eva Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .