Rosenqvist Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Rosenqvist Entreprenad AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Rosenqvist Entreprenad AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rosenqvist Entreprenad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rosenqvist Entreprenad AB har haft sedan 1994-01-01. Rosenqvist Entreprenad AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rosenqvist Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skördev. 3, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-16505.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rosenqvist Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Rosenqvist Entreprenad AB har idag 556391-8720 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rosenqvist, Carl Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rosenqvist Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva byggande och underhåll av järnvägar, uthyrning av järnvägsmaskiner samt hantering av bergmassor.

I Rosenqvist Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Håkan som är född 1950 och har titeln Extern VD, Rosenqvist, Carl Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Jan Wilhelm som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Sven Gustaf Ragnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nissen, Sönke Andreas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln RevisorUllsten, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .