Prästgårdens Trading AB

Gävleborgs län

Information

Prästgårdens Trading AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Prästgårdens Trading AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prästgårdens Trading AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Prästgårdens Trading AB har haft sedan 1994-01-01. Prästgårdens Trading AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Prästgårdens Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till TUNNBINDAREGATAN 11, 273 33, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-60131.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Prästgårdens Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Prästgårdens Trading AB har idag 556394-6077 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Prästgårdens Trading AB

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och förädling av järn- och metall skrot, plaster, trä och övrigt återvinnigsbart matrial, utföra rivningsarbeten och äga och förvalta aktier, ävensom idka därmed förenlig verksmahet.

I Prästgårdens Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Björn Anders Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tönnehag, Jonas Clas-Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jennie Marlen som är född 1982 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulla Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.