Walléns Ur och Guld Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Walléns Ur och Guld Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Walléns Ur och Guld Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Walléns Ur och Guld Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Walléns Ur och Guld Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Walléns Ur och Guld Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Walléns Ur och Guld Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Kyrkog. 14, 824 30, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-20318.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Walléns Ur och Guld Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Walléns Ur och Guld Aktiebolag har idag 556395-2828 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Walléns Ur och Guld Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med ur, optiska artiklar, tenn, silver och guld samt därmed förenlig verksamhet.

I Walléns Ur och Guld Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjelm, Gun-Britt Berta Elisabet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Lars Ulrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Carina Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Inger Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.