Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556397-5753 är organisationsnummer för företaget Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag finns i.

Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-14500 eller genom brev på följande adress:
Rönningev. 4, 824 34, Hudiksvall

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra persontransporter, färdtjänst, busstransporter samt taxiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Janne Nordlunds Buss & Taxi Aktiebolag och det är Nordlund, Jan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Jan Mikael som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,