Quben Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Quben Förvaltning AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Quben Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Quben Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Quben Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Quben Förvaltning AB ska trivas.

Quben Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra alla typer av byggnadsarbeten samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Quben Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Quben Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Quben Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-14206.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Quben Förvaltning AB är Sjögren, Bengt Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Per Erik Gunnar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Quben Förvaltning AB har 556397-5837 som sitt organisationsnummer.