Dellenbanan AB

Gävleborgs län

Information

Dellenbanan AB är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Dellenbanan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melin, Per Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Per Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lars Harald Edvin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Munter, Per Arne Viktor som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Dellenbanan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dellenbanan AB på telefon 0650-16460.

Bolaget skall bedriva järnvägs- turist- och museiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dellenbanan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dellenbanan AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dellenbanan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dellenbanan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dellenbanan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Dellenbanan AB har 556406-1983 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.