F O W AB

Gävleborgs län

Information

F O W AB är ett bolag som finns i Hudiksvall. I F O W AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svedén, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Lena Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med F O W AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå F O W AB på telefon 0650-13615.

Bolaget skall bedriva konsultation inom ekonomisk förvaltning, kontorsadminstratation, valutahandel och hotellrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, tillsyn och skötsel av fastigheter, idka köp och försäljning av mark och värdepapper i Europa, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är F O W AB av bolagstypen Aktiebolag.

F O W AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

F O W AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och F O W AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F O W AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

F O W AB har 556406-7741 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.